Luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsenliikkeestä

Yleisölle avoin hautausalan näyttely Turussa lauantaina 14.9.2019 klo 9.00–13.00

14.09.2019 | Radisson Blu Marina Palace Hotel, Linnankatu 32, 20100 Turku

 

ESILLÄ HAUTAUSALAN TUOTTEITA

Hautausalan uusimmat tuotteet esillä Turussa ja alan ammattilaiset vastaamassa kysymyksiin hautaamisesta.

Koska hautaustoimistossa joutuu asioimaan äärimmäisen harvoin, niin alan palveluista ja tuotteista ei omaisilla, hautaustoimistojen asiakkailla, ole aikaisempaa kokemusta eikä vertailupohjaa. Haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden tutustua hautausalan tuotteisiin sekä palveluihin ennen kuin he tarvitsevat palvelua. Hautaukseen ja kuolemaan liittyvät asiat herättävät paljon kysymyksiä siksi toivomme, että voimme tarjota mahdollisuuden lähestyä asioita vuosikokouksemme näyttelyn yhteydessä. Hautaustoimistoon meneminen ilman kuolemantapausta voi olla vaikeaa, mutta yleisölle avoimessa tapahtumassa ei ole tällaista estettä. Kokemuksemme mukaan kaikkialla missä aiheesta tiedotetaan tai on mahdollisuus kysymyksiin, syntyy runsaasti keskustelua.

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry järjestää avoimen hautausalan näyttelyn lauantaina 14.9.2019 klo 9.00–13.00 Radisson Blue Marina Palace Hotellilla Turussa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Näyttelyssä on esillä hautausalan tuotteita, arkkuja sekä uurnia ja myös hautakiviä. Suomen Hautaustoimistojen Liiton osastolla annetaan tietoa ja neuvontaa hautausjärjestelyihin liittyen.

Tilaisuudessa on myös saatavana hautausjärjestelyni -vihkosta maksutta. Hautausjärjestelyni -vihkonen on tarkoitettu niille, jotka haluavat ennakkoon suunnitella tai kertoa oman kuolemansa jälkeen toivomuksia hautausjärjestelyihinsä liittyen. Liittomme on myös tehnyt ErikoisTiimalasi -lehden, joka on laaja tietopaketti omaisille kuoleman jälkeen hoidettavista asioista. Lehti on saatavana näyttelystämme.