Luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsenliikkeestä

liittyy seuraaviin artikkeleihin

 • Kuolinilmoitus

  Sanomalehdessä tai internet-muistosivustoilla (esim. Hautaustoimistojen Liiton muistollesi.fi) oleva julkinen omaisten ilmoitus henkilön kuolemasta tai samalla hautajaisten ajasta ja paikasta. Hautaustoimistojen Liiton jäsenliikkeet auttavat kuolinilmoituksen suunnittelussa ja välittävät ilmoituksia sanomalehtiin omaisten niin halutessa.

  Sähköinen kuolinilmoitussivusto Muistollesi.fi on tarkoitettu koko maan kattavaksi riippumattomaksi palveluksi, jonne omaiset voivat halutessaan antaa julkaistavaksi vainajasta kuvan ja syntymä- sekä kuolinpäivätiedot sekä perinteisen kuolinilmoituksen. Ilmoittaminen Muistollesi.fi-sivustolla on maksutonta Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsenliikkeiden asiakkaille.


  Katso myös:

  Muistollesi.fi
  Muistorunoja suruun

  Lue lisää »
 • Muistolause / värssy

  Osanottotervehdyksessä joko adressiin tai surunvalittelukukkiin liitettävä muistolause. Hautajaistilaisuudessa laskettavan kukkatervehdyksen kortissa, nauhassa tai lehdessä julkaistavaan kuolinilmoituksen liitetty muistolause. Muistolauseen voi myös halutessaan kaivertaa muistomerkkiin. Hautaustoimistojen Liiton jäsenliikkeistä on saatavana neuvoja tai materiaalia muistolauseen löytämiseksi.


  Katso myös:

  Osanotto suruun
  Muistorunoja suruun

  Lue lisää »
 • Osanotto suruun

  Osanotto eli surunvalittelu on vainajan omaisille lähetettävä tervehdys. Useimmiten osanottotervehdys voi olla suruadressi, surunvalittelu- tai osanottokukkien lähettäminen vainajan kotiin tai muille läheisille. Osanottotervehdyksen voit lähettää ottamalla yhteyttä lähimpään Hautaustoimistojen Liiton jäsenliikkeeseen tai vainajan kotikunnassa sijaitsevaan jäsenliikkeeseemme.


  Katso myös:

  Muistorunoja suruun

  Lue lisää »