Luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsenliikkeestä

Hautaustoimistot palvelevat

Suomen Hautaustoimistojen Liiton jäsenliikkeet toimivat halutessanne apuna kaikissa hautausjärjestelyissä. Hautaustoimistossa on mahdollista hoitaa kaikki hautausjärjestelyihin liittyvät asiat, joten se on hyvä paikka aloittaa asioiden hoitaminen.

Lue lisää »

Ensiohje vainajan omaisille

Teitä on kohdannut suru. Kuolemantapauksen satuttua on surunkin keskellä ryhdyttävä käytännön toimiin mm. hautaamisen järjestämiseksi. Ensiohjeeseen on koottu hyödyllistä tietoa kuoleman jälkeisiin asioihin liittyen.

Lue lisää »

Hautajaisvieraana

Hautajaisiin ei sinänsä ole yleispäteviä käytösohjeita. Jokainen tilaisuus on suunniteltu omaisten sekä vainajan toiveita ja perinteitä kunnioittaen.

Lue lisää »

ErikoisTiimalasi - ohjeita vainajan omaisille

ErikoisTiimalasi -lehti on omaisille tehty opas kuoleman jälkeen hoidettavista asioista. Lehteä voi tilata maksutta Liiton toimistolta tai noutaa Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsenliikkeistä. Tutustu lehden verkkoversioon.

Lue lisää »

Muistollesi.fi

Sivusto on uudenlainen kuvallinen kuolinilmoitus henkilöstä.

Sivuston kuolinilmoitus säilyy kauemmin kuin perinteinen sanomalehti-ilmoitus ja sen jakelu eli levikki on maan kattava, se on nykyaikainen viestintätapa.

Yhteistyössä

Tapahtumat

Ajankohtaista

Ajankohtaista

22.10.2021

ARVOISAT HAUTAUSTOIMISTOJEN ASIAKKAAT

Virkatodistuspalvelut (sukuselvityspalvelut) maassamme ovat ruuhkautuneet ja sukuselvitysten toimitusaika on n.12–16 viikkoa. Toimitusajat sekä seurakuntien osalta että väestörekisterin osalta ovat yhtä pitkiä.

Lue lisää »

25.02.2021

Julkinen kannanottomme

HAUTAJAISET OLISI VOITAVA JÄRJESTÄÄ TURVALLISESTI MYÖS KORONA-AIKANA - SEURAKUNTIEN RAJOITUSTULKINNAT VAATIVAT TARKASTELUA

Lue lisää »

22.02.2021

Enlish version of the website - Englanninkieliset verkkosivut

Lue lisää »

Tiimalasi-blogi

Tiimalasi-blogi

20.12.2021

Joulun ihme hautausmailla

Jouluaaton iltana tai jouluyössä on ihmeellistä kulkea hautausmaalla. Kaikkialla hautamuistomerkkien edessä lepattavat hautakynttilät.

Lue lisää »

23.11.2021

Muistollesi-kuolinilmoitussivustomme verkossa

Muistollesi-kuolinilmoitussivusto on uudenlainen kuvallinen kuolinilmoitus henkilöstä.

Lue lisää »

12.11.2021

“Ei kuoleva halua puhua pelkästään kuolemasta”

Kuolevan kohtaaminen vaatii herkkyyttä ja pelisilmää. Kun ammatillisuus ja inhimillisyys ovat hoitohenkilökunnalla tasapainossa, on kuolemastakin mahdollista tehdä mieluisampi kokemus, sanoo 25-vuotisen työuran Terhokodissa tehnyt lääkäri Juha Hänninen.

Lue lisää »