Luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsenliikkeestä

Muistollesi-kuolinilmoitussivustomme verkossa
Susanna Heinonen/23.11.2021

Muistollesi-kuolinilmoitussivusto on uudenlainen kuvallinen kuolinilmoitus henkilöstä.

Hyvät jäsenemme, olettehan tutustuneet sähköiseen Muistollesi-kuolinilmoitussivustoomme osoitteessa muistollesi.fi? Kuolinilmoitukset ovat olleet jo kauan tapana  yhteiskunnassamme ja edelleenkin moni laittaa kuolinilmoituksen joko lehteen tai sähköiseen mediaan. Liittomme teki ja hallitsee Muistollesi-kuolinilmoitussivustoa, joka on ainoa valtakunnallisesti sekä maailmanlaajuisesti näkyvä suomalainen kuolinilmoitussivusto. Tämän lisäksi se on myös maksuton hautausasiakkaillemme. Kaikki tiedämme, että kuolinilmoitus lehdessä maksaa paljon ja joskus omaiset tuntuvat luulevan, että ilmoituksen laittaminen on lähes pakollista. Kun miettii lehti-ilmoituksen hintaa ja vertaa sitä vaikkapa hautauksen kustannuksiin, tuntuu sen suhde niihin todella suurelta tai vaikkapa hautakiven nimen kaiverruksen hintaan. Nimi on kivessä vähintään 25 vuotta, ilmoitus lehdessä kerran.       

Sähköinen tiedotus on nykypäivää, yhä harvemmalle tulee nykyisin enää paperilehteä. Paperilehdessä kuolinilmoitus on kerran, lehti on huomenna jo vanha eikä siihen yleensä palata. Muistollesi-kuolinsivustolta kuolinilmoitus on luettavissa ja nähtävissä niin kauan kuin asiakas haluaa tai niin kauan kuin sivustomme on olemassa. Median laajuus ja kattavuus on huomattavasti suurempi kuin millään sanomalehdellä. Lisäksi ilmoitussivun voi jakaa vaikkapa Facebookissa.

Olen huomannut, että monet eivät valitettavasti ole kuulleet palvelustamme mutta kerrottaessa siitä, he ovat kiinnostuneita sivustosta ja ilmoituksen laittamisesta sinne. Olisi erittäin tärkeää, että te palvellessanne asiakkaitanne tarjoatte heille myös tätä palvelua. Se on hyvä lisäpalvelu omaisille ja lisäksi se on sekä heille että teille kuluton palvelu. Mitä enemmän saisimme sinne ilmoituksia sen tunnetummaksi sivustomme myös tulisi. On selvää, että tällaiselle palvelulle on nykyisin tarvetta. Tehdään yhdessä Muistollesi-kuolinsivustostamme merkittävä, tunnettu ja tärkeä ilmoituskanava.

Kyllikki Forsius